TalentDay

Wat is TalentDay?

TalentDay is een interactief programma voor tieners en twintigers. In een veilige omgeving leren jongeren elkaar en zichzelf beter kennen. Deelnemers worden uitgedaagd om kwetsbaar te zijn, aandacht voor elkaar te hebben en eerlijk naar zichzelf te kijken. Dat leidt tot meer onderling begrip en een sterker vermogen tot (zelf)reflectie. Bovenal leren jongeren wat hun individuele talenten zijn, wat ze uniek maakt als persoon. Die kennis kan deelnemers helpen bij bijvoorbeeld beroepskeuzes.

Waarom TalentDay?

Je moet het meegemaakt hebben om ├ęcht te weten wat het is. Bijzondere verhalen en verrassende ontboezemingen wisselen elkaar in hoog tempo af. Met een lach en soms een traan ontdekken we samen jouw unieke talenten. Een TalentDay is geen cursus of workshop, maar een unieke beleving die je leven kan veranderen.

Voor wie is TalentDay?

TalentDay is speciaal ontwikkeld voor tieners en twintigers op scholen, sportclubs en jeugdverenigingen. Vanuit een vaste structuur wordt steeds een programma op maat ontwikkeld (denk aan spelvormen, stellingen, vragen en opdrachten). TalentDay is er voor alle jongeren, want zelfreflectie is goed voor iedereen. Tijdens een terugkomdag worden de verworven inzichten met de groep gedeeld.

 

Aanmelden


Over ons

Passie, enthousiasme en de ambitie om mensen een stukje gelukkiger te maken: dat zijn de bouwstenen van TT Coaching. Het fundament bestaat daarnaast uit jarenlange ervaring met en bewezen expertise in coaching.

Lees meer

‘Passie voor mensen’
Ieder mens heeft talent. Mij fascineert het hoe je door die talenten te ontplooien een gelukkig mens kunt worden. Hoe je het positieve kunt blijven zien, ook bij tegenslag. Tieners en twintigers zijn kwetsbaar. Als je volop in ontwikkeling bent, kun je gemaakt of gekraakt worden.

Lees meer

‘Jongeren zijn de toekomst’
Coachen triggert mij enorm, het zit echt in me. Tieners en twintigers fascineren me, vooral omdat ze in korte tijd met enorm veel veranderingen te maken krijgen. Goede begeleiding is dan heel belangrijk, maar juist dat ontbreekt vaak. Daar wil ik iets aan doen.

Lees meer
Waar kunnen wij jou mee helpen? Contactformulier
phone_icon
06 22 98 00 91 Wij zijn bereikbaar tussen
8.00 en 22.00 uur!
Vind meer nieuws & informatie over ons!

TalentDay

Als tiener of twintiger moet je TalentDay meegemaakt hebben.

Je krijgt inzicht in wie je bent en wat jouw talenten zijn.

Een unieke beleving die je leven kan veranderen!