Spannend!

Na een jaar voorbereiden en hard werken is het morgen dan eindelijk zover, het online gaan van onze website www.talentday.nl . En als laatste voor onze website mag ik voor het eerst in mijn leven een blog schrijven….
Eigenlijk had ik dit blog vorige week al af moeten hebben, zodat Sara deze nog even rustig door had kunnen lezen en feedback had kunnen geven. Helaas heb ik deze deadline niet gehaald….

Ik denk terug, waarom heb ik dit blog eigenlijk nog niet af?
Schrijven vind ik leuk om te doen! Hoewel… ik weet ook dat ik nogal eens een foutje kan typen.
Mijn gedachten op papier zetten lukt altijd best goed…. Tenminste dat zeggen anderen tegen mij.
Ik voel dat ik een beetje bang ben dat het eerste blog van mij saai wordt….
En wat heb ik deze week liggen wikken en wegen over welk onderwerp ik dit blog over zou gaan schrijven… Midden in de nacht werd ik er zelfs wakker van!
Ik heb wel 100 onderwerpen in mijn gedachten gehad. Maar steeds kwam er iets in mij omhoog wat ik niet goed aan het onderwerp vond.
Owh ja! Er waren ook nog veel andere dingen die ik nu toch echt even moest doen, zodat ik het schrijven nog even uit kon stellen…
En nu ik aan het typen ben weet ik het! Ik vind het schrijven van mijn eerste blog “gewoon” spannend!!!

Ik denk tijdens het schrijven meteen aan de tieners of twintigers die naar de TalentDay gaan komen. Ik ga even terug in de tijd en denk dat ik zelf een tiener of twintiger ben….
Ik fiets met mijn vrienden naar school en weet dat er een TalentDay georganiseerd is vandaag op school. Ik heb er zin in!
De mentor/leraar heeft een tipje van de sluier gegeven gisteren van wat de TalentDay is. Het een interactieve dag waarbij ik mezelf en mijn klasgenoten gaan ontdekken wie we zijn, hoe het komt wie ik nu ben, wat mijn talenten zijn en hoe ik deze het beste kan gebruiken. Maar de invulling van deze dag weet ik verder niet.
En dus besef ik mij dat het voor iedereen, iedere keer maar weer spannend is… naar een TalentDay gaan!

Nu kijk ik even terug op het schrijven van het blog. Wat was er nu eigenlijk zo spannend aan?
Ik zit namelijk lekker achter de laptop, kopje koffie erbij, muziekje op de achtergrond en Google (mijn eigenwijze Beagle) die heerlijk om me heen snuffelt. Ik lees nog even alles terug. Opeens voel ik me trots! En besef ik dat het schrijven van dit blog leuk heb gevonden!
Ook besef ik meteen dat ik nog best veel moet oefenen met bloggen, maar dat is weer een spannende uitdaging en daar heb ik veel zin in!
Als ik nu even snel aan een TalentDay denk hoop ik dat iedere tiener of twintiger die aan een TalentDay mee gaat doen uiteindelijk trots is op wie hij of zij is, beseft dat hij of zij uniek is en met zijn of haar eigen talent aan de slag gaat! En dus net z’n fijn gevoel heeft als ik, nu!

Owh wat is dat spannend…..14449789_285150745205355_3494294324126904601_n2

Over ons

Passie, enthousiasme en de ambitie om mensen een stukje gelukkiger te maken: dat zijn de bouwstenen van TT Coaching. Het fundament bestaat daarnaast uit jarenlange ervaring met en bewezen expertise in coaching.

Lees meer

‘Passie voor mensen’
Ieder mens heeft talent. Mij fascineert het hoe je door die talenten te ontplooien een gelukkig mens kunt worden. Hoe je het positieve kunt blijven zien, ook bij tegenslag. Tieners en twintigers zijn kwetsbaar. Als je volop in ontwikkeling bent, kun je gemaakt of gekraakt worden.

Lees meer

‘Jongeren zijn de toekomst’
Coachen triggert mij enorm, het zit echt in me. Tieners en twintigers fascineren me, vooral omdat ze in korte tijd met enorm veel veranderingen te maken krijgen. Goede begeleiding is dan heel belangrijk, maar juist dat ontbreekt vaak. Daar wil ik iets aan doen.

Lees meer
Waar kunnen wij jou mee helpen? Contactformulier
phone_icon
06 22 98 00 91 Wij zijn bereikbaar tussen
8.00 en 22.00 uur!
Vind meer nieuws & informatie over ons!

TalentDay

Als tiener of twintiger moet je TalentDay meegemaakt hebben.

Je krijgt inzicht in wie je bent en wat jouw talenten zijn.

Een unieke beleving die je leven kan veranderen!