Groepscoaching

Wie met dezelfde vragen worstelt, kan steun ontlenen aan een groep. Juist daarom verzorgt TT Coaching groepscoaching. De groepen zijn altijd klein, maximaal 12 personen. Onze coaches zorgen voor een veilige sfeer waarin iedereen de vrijheid voelt om naar wens zijn of haar verhaal te vertellen. De ervaring leert dat de kracht van een groep een sterke stimulans kan zijn voor individuele groei.

Interesse in groepscoaching? Neem contact op voor meer informatie en inschrijven.

Groepscoaching tarieven:

€ 35,- incl. btw. per persoon (2.5 uur).


Over ons

Passie, enthousiasme en de ambitie om mensen een stukje gelukkiger te maken: dat zijn de bouwstenen van TT Coaching. Het fundament bestaat daarnaast uit jarenlange ervaring met en bewezen expertise in coaching.

Lees meer

‘Passie voor mensen’
Ieder mens heeft talent. Mij fascineert het hoe je door die talenten te ontplooien een gelukkig mens kunt worden. Hoe je het positieve kunt blijven zien, ook bij tegenslag. Tieners en twintigers zijn kwetsbaar. Als je volop in ontwikkeling bent, kun je gemaakt of gekraakt worden.

Lees meer

‘Jongeren zijn de toekomst’
Coachen triggert mij enorm, het zit echt in me. Tieners en twintigers fascineren me, vooral omdat ze in korte tijd met enorm veel veranderingen te maken krijgen. Goede begeleiding is dan heel belangrijk, maar juist dat ontbreekt vaak. Daar wil ik iets aan doen.

Lees meer
Waar kunnen wij jou mee helpen? Contactformulier
phone_icon
06 22 98 00 91 Wij zijn bereikbaar tussen
8.00 en 22.00 uur!
Vind meer nieuws & informatie over ons!

TalentDay

Als tiener of twintiger moet je TalentDay meegemaakt hebben.

Je krijgt inzicht in wie je bent en wat jouw talenten zijn.

Een unieke beleving die je leven kan veranderen!