Coaching

Verliefdheid, vrienden, school, studie, seks, drugs, uitgaan: als tiener of twintiger zijn er altijd verleidingen, uitdagingen en levensvragen. Hoe ga je daarmee om? Hoe vind je ruimte voor jezelf in een drukke wereld vol prikkels?

Concrete antwoorden

Van hulpvraag tot verre droom: TT Coaching biedt concrete antwoorden waar je verder mee kunt. TT Coaching werkt vanuit een helder stappenplan:

  1. Weten: waarom ben je zoals je bent? Wat belemmert je om je doel te bereiken?
  2. Willen: wat zou je graag willen? Waarom is dat eerder niet gelukt?
  3. Kunnen: wat heb je nodig om je doel te bereiken?
  4. Doen: werk aan je doel en reflecteer op jezelf.

Oprechte aandacht

TT Coaching staat voor oprechte aandacht, een luisterend oor zonder (voor)oordeel. Met ruimte voor een lach en een traan, gaan we op zoek naar ‘de vraag achter de vraag’. We leren jongeren reflecteren (weten), doelen formuleren (willen), een aanpak bedenken (kunnen) en concrete stappen zetten (doen).

Tieners en twintigers hebben een wereld vol mogelijkheden voor zich. TT Coaching daagt ze uit om problemen te onderkennen, uitdagingen aan te gaan en hun talenten ten volle te benutten.

Ook voor ouders

Het leven van jongeren verandert voortdurend. Tieners en twintigers hebben daarbij ruimte nodig om zich te ontwikkelen, om los te komen van hun ouders en hun eigen leven vorm te geven. Dat kan moeilijk zijn voor ouders, want je wilt er toch zijn voor je kind? Coaching kan dan uitkomst bieden en dus is TT Coaching er ook voor ouders. Alle mogelijke vragen zijn welkom. Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek.


Over ons

Passie, enthousiasme en de ambitie om mensen een stukje gelukkiger te maken: dat zijn de bouwstenen van TT Coaching. Het fundament bestaat daarnaast uit jarenlange ervaring met en bewezen expertise in coaching.

Lees meer

‘Passie voor mensen’
Ieder mens heeft talent. Mij fascineert het hoe je door die talenten te ontplooien een gelukkig mens kunt worden. Hoe je het positieve kunt blijven zien, ook bij tegenslag. Tieners en twintigers zijn kwetsbaar. Als je volop in ontwikkeling bent, kun je gemaakt of gekraakt worden.

Lees meer

‘Jongeren zijn de toekomst’
Coachen triggert mij enorm, het zit echt in me. Tieners en twintigers fascineren me, vooral omdat ze in korte tijd met enorm veel veranderingen te maken krijgen. Goede begeleiding is dan heel belangrijk, maar juist dat ontbreekt vaak. Daar wil ik iets aan doen.

Lees meer
Waar kunnen wij jou mee helpen? Contactformulier
phone_icon
06 22 98 00 91 Wij zijn bereikbaar tussen
8.00 en 22.00 uur!
Vind meer nieuws & informatie over ons!

TalentDay

Als tiener of twintiger moet je TalentDay meegemaakt hebben.

Je krijgt inzicht in wie je bent en wat jouw talenten zijn.

Een unieke beleving die je leven kan veranderen!